Bli mer självförsörjande när det gäller din el

Törnholding har den perfekta lösningen för dig!

Vi erbjuder batterilösningar för solenergi som låter dig lagra överskottsel från din solanläggning och använda den när solen inte skiner.

Törnholding är en komplett leverantör av monteringssystem, solcellspaneler, hybrid växelriktare och batterier från marknadsledande leverantörer.

Varför Välja Törnholding?

  • Enkelhet: Vi erbjuder batterisystem som handplockade för bästa användning. Med våra lösningar behöver du inte vara en expert för att dra nytta av solenergi och batterilagring – vi tar hand om allt det tekniska så att du kan njuta av fördelarna utan krångel.

  • Kraftfullhet: Med våra batterilösningar kan du dra full nytta av den el din solanläggning genererar. Överskottselen kan lagras i batteriet under dagen och användas när du behöver det som mest, vilket minskar ditt behov av att köpa el från nätet och sparar pengar i längden.
  • Tillförlitlighet: Våra batterilösningar är konstruerade för att vara pålitliga och hållbara. Vi förstår att du förlitar dig på din solenergi för att hålla ljuset på och apparaterna igång, och våra batterier är utformade för att leva upp till dina förväntningar dag efter dag.

  • Flexibilitet: Vi erbjuder även möjligheten att använda ditt batteri som backup med nödström vid strömavbrott. På så sätt kan du känna dig trygg och säker även när elen går.

Kompletta batterilösningar för solenergi

Allt-i-ett lösningar från Törnholding

För att göra det ännu enklare för dig erbjuder vi allt-i-ett paketlösningar som inkluderar både växelriktare och batterier. Oavsett om du vill bli mer självförsörjande, minska din klimatpåverkan eller bara spara pengar på din elräkning har vi den perfekta lösningen för dig.

Information om skattereduktion för grön teknik

För dig som är intresserad av att dra nytta av skattereduktion för grön teknik, här är vad du behöver veta:

Solcellsinstallation: Om du installerar ett solcellssystem som är anslutet till elnätet kan du få en skattereduktion på 15 procent av kostnaden för arbete och material.

Lagring av egenproducerad elenergi: För installation av system som lagrar den el du producerar själv kan du få en skattereduktion på 50 procent av kostnaden för arbete och material.

Laddningspunkt för elfordon: Om du installerar en laddningspunkt för elfordon kan du också få en skattereduktion på 50 procent av kostnaden för arbete och material.

Det kan skilja sig på företag och privatpersoner kring bidragen.

Om du har som mål att sälja elen vidare via exempelvis checkwatt så får du inte bidrag för själva inköpet av batterilösningen.

För ytterligare information kan du besöka Skatteverkets hemsida eller kontakta oss på Törnholding. Vi är här för att förklara mer och hjälpa dig att dra nytta av fördelarna med grön teknik.

Läs mer på Skatteverkets hemsida eller kontakta någon hos oss på Törnholding så förklarar vi mer.

 

Fyll i formuläret så kontaktar vi er

Kontakta oss så kan vi berätta mer om våra batterilösningar.

Anläggningar med 5 till 15 kw som motsvarar ungefär:

  • Mindre villa – 25 m², 5 kW
  • Vanlig villa – 50 m², 10 kW
  • Stor villa – 75 m², 15 kW

I och med att du fyller i formuläret, godkänner du härmed Törnholdings personuppgiftspolicy.