Solenergi och lantbruk är en lysande kombination

Vi på Törnholding har många års erfarenhet av skogsbruksbranchen och ett brett kontaktnät inom skog, mark och lantbruksägare. Elförbrukningen är hög i banschen och elpriserna går drastiskt upp, därför har vi valt att bli leverantörer till ledande solcellsprodukter från Europa och Kina. Vi har riktat in oss på en nisch för leveranser av förnybar energi till bondgårdar, lantbruk och skogsbruk. Det är dags att vi branschkollegor hjälps åt. Vi köper gärna er skog och hjälper även till med den förnybara elen på era betesmarker, ladugårdar och maskinhallar.

Vi är leverantör av flera varumärken

Vi på Törnholding kopplar samman ledande leverantörer med företag och privatpersoner. Vår uppgift är att tillhandahålla bra produkter på vårt lager i Köping. Här finner ni allt för en komplett solanläggning, monteringssystem, växelriktare och solcellspaneler.

Vår styrka är att kunna förse er som kund men snabba leveranser till större projekt och volymer.

Alla produkter är grundligt testade i utsatta klimat och används på bland annat markmonterade kraftverk, industri och kommersiella fastigheter samt privata tak.

Exempel på varumärken vi levererar är JA Solar, Afore Energy, K2 Systems, Axitec Solar och Sungrow.

Spar pengar med förnybar el

Det finns många fördelar med förnybar energi, men den största påverkan är på miljön, hur vi minskar utsläppen och går i rätt riktning mot en klimatsmart framtid. 

Ni kan även göra stora besparingar med hjälp av solcellspaneler, om ni har större fastigheter exempelvis stall, ladugårdar, maskinhallar eller garage har ni stora takytor. Det möjliggör bra ytor för solpaneler med hög elproduktion, de stora takytorna på fastigheterna ger goda möjligheter att tjäna pengar på solcellsanläggningen för er som fastighetsägare. Det blir en kostnadseffektiv investering, minskar utgifterna för den egna elförbrukningen och möjlighet till inkomst för försäljning av överskottselen. Det medför lönsamhet i verksamheten.

Fördelar med förnybar energi för lantbrukare

Smidig installation

Stora släta takytor på stall och ladugårdstak är oftast belagda med raka vinklar och takplåt samt de är mer lättillgängliga att installera anläggningen på än i stadsmiljö.

En ekonomisk miljöinvestering

När solcellsanläggningen är installerad, aktiverad och klar minskas driftkostnaderna och värdet på fastigheterna går upp. En tryggare framtid för nästa generation både ekonomiskt och i miljöperspektiv.

Solenergi är framtidens energikälla

Priserna har sjunkit markant samtidigt som tekniken gått framåt. Anläggningarna är enkla att underhålla, smälter in designmässigt på taken, tysta och smidiga.

Törnholding är leverantör av solcellsanläggningar inriktad på lantbruk och skogsbruk

Tydlig prissättning

Efter besöket hos er eller efter ert tydliga underlag kan vi lämna fasta separata offerter på material och montage.

Eget lager

Eftersom vi har ett eget lager av solcellspaneler och tillbehör i Köping, Västmanland kan vi garantera snabba och säkra leveranser.

Mellansverige som bas

Vi levererar produkter främst i Köping, Hallstahammar, Sala, Eskilstuna, Västerås, Örebro, Uppsala, Stockholm och i hela Mälardalen.

Hur vi jobbar

Törnholding levererar kompletta produkter till solcellsanläggningarna och samarbetar med externa montagebolag och elektriker.

Hur processen till Förnybar energi går till

Steg 1

Ni fyller i formuläret nedan på denna sida. Är du osäker på något eller vill ha mer information är du välkommen att ringa oss på 0221-34100 eller maila till info@tornholding.se.

Steg 2

Någon av våra samarbetspartners kontaktar er och åker ut på plats, mäter och räknar på takyta, samt tar in den information som behövs, detta gör de gärna tillsammans med er! Där ni får möjlighet att ställa frågor och ni kan även komma med bra tips kring just er anläggning.

Steg 3

Efter besöket återkommer vi med en tydlig offert till er och går även igenom utförandeprocessen, så ni känner att ni har full koll på vad som kommer hända. Vi kan skräddarsy just efter era behov och erbjuder även helhetslösningar kring solcellsanläggningen, produkter, montage osv.

Steg 4

Ni får även reda på hur mycket anläggningen kommer kunna generera i el. Detta stäms av med den elförbrukningen ni använder i dagens läge. Då får vi även fram kalkylen i vad ni spar per år och efter hur många år ni betalat av anläggningen.

Steg 5

Om vi är överrens med allt så ser vi till att skriva kontrakt, se över finansieringen och levererar varorna samt installerar allt så ni får en komplett fungerande aktiv solcellsanläggning. 

Steg 6

Om ni är skogsägare samarbetar vi gärna med er och köper skog samt virke av er, detta kan även vara smidigt för er att få loss finansiering till er nya solcellsanläggning.

 

Fyll i formuläret så kontaktar vi er

Om ni vill få en kostnadsfri konsultation och besök på er fastighet av experter eller om ni bara vill köpa våra produkter.

Skriv gärna med er fastighetsbetäckning så är det smidigare för oss att förbereda ett korrekt underlag.

I och med att du fyller i formuläret, godkänner du härmed Törnholdings personuppgiftspolicy.